In English
Home
  
03.02.2017Hyödynnä visualisointi ja video-analyysi prosessien, työmenetelmien, tuotteiden ja palveluiden kehittämisessä ja oppimisessa. Edulliset AviX ohjelmat ohjaavat ja osin automatisoivat työtä. Lue lisää…
 
Yksi kuva vastaa tuhatta sanaa ja yksi video vastaa tuhatta kuvaa.

AviX ohjelmat ovat visuaalisia tehotyökaluja kaikille tuotannon, tuotteiden ja palveluiden kehittäjille. Samalla ne mahdollistavat uudenlaisen yhteistyön, vuorovaikutuksen ja oppimisen.

AviX ohjelmat ovat helppoja, joustavia, nopeita ja edullisia. Takaisinmaksuaika on usein alle 3 kuukautta, saatu lisäkapasiteetti voi olla kymmeniä prosentteja, asiakastyytyväisyys ja palvelu paranevat merkittävästi.

AviX ohjelmien käytöstä on 15 vuoden kokemus monenlaisissa yrityksissä ja organisaatioissa useilla eri toimialoilla. Käyttäjiä on sekä pienissä yrityksissä että isoissa globaaleissa yrityksissä Suomessa ja maailmalla. Käyttö lisääntyy jatkuvasti.

Suosittuja käyttökohteita ovat mm. LEAN, hukan poisto, 5S, jatkuva parantaminen, menetelmäkehitys, vakiomenetelmät, aikatutkimus, standardiajat (myös MTM jne.), työohjeet, osaamisen varmistus, joustava läpimeno, linjabalansointi, SMED (nopeat koneasetukset, tuote- ja lajivaihdot), resurssiviisaus, käyttöasteet, OEE, kustannusanalyysit, p-FMEA riskianalyysi, turvallisuus ja ergonomia, tuotteen valmistusystävällisyyden parantaminen, DFA Design for Assembly (manuaalinen ja automaattinen), nopea uusien tuotteiden tuotannollistaminen (ramp-up) ja yhdessä kehittäminen.

AviX yhdistää visualisoinnin prosessi- ja tuotetietoon.

Prosessin perusfaktat kuten työvaiheet, tekojärjestys, resurssointi, jalostava eli arvoa lisäävä työ, hukka, aika, ideat, ongelmat ja tärkeät ohjeet nähdään videoiden, valokuvien, cad-kuvien, kaavioiden ja mahdollisten animaatioiden kanssa. Luotettava perustieto (masterdata), raportit ja työohjeet ovat heti automaattisesti saatavissa.

Prosessin parannusten suunnittelu on joustavaa ja sama pätee muutospäivityksiin. Muutostiedot päivittyvät automaattisesti raportteihin ja työohjeisiin sekä mahdollisiin muihin analyyseihin .

AviX ohjelmaan on saatavana erilaisia työkaluja eli moduleja eri tarpeisiin. Nämä toimivat hyvin yhdessä siten, että perusfaktat ja muutospäivitykset saadaan automaattisesti eri analyysien käyttöön. Tämä nopeuttaa työtä. Myös tiedon import- ja export-ominaisuudet ovat tarjolla.

Ota yhteyttä, autan mielelläni AviX –asioissa.

Ystävällisin terveisin

Samuli Vuorinen
samuli.vuorinen(at)cimteam.fi
P. 0400 700263


 
   
Uutisarkisto