In English
Home
  
25.10.2016AviX 4.6.10 - uutta mm. SMED grafiikka, FMEA AIAG, työohjeen visualisointi, töiden ryhmät ja säännöt, jne. Lue lisää...
 
AviX 4.6.10 sisältää uusia visuaalisuutta ja analysoinnin nopeutta edelleen parantavia ominaisuuksia.

SMED työohjeen (SMED instruction) grafiikkaan voi valita mukaan analyysin kokonaisnäkymän. Nyt kaikki resurssit, töiden järjestys ja niiden väliset riippuvuudet näkyvät entistä paremmin työohjeen aikajanalla. Ominaisuus helpottaa kehittämistä ja oppimista. Kiitos aktiivisille suomalaisille testaajille aloitteesta :)

FMEA AIAG on päivitetty versioon 4.

Method ja SMED: Työohjeen visualisointityökaluja (mark-up) on kehitetty ja saadaan parempi kuvanlaatu.

Method: Prosessin numeroinnit toimivat entistä paremmin editoinnin yhteydessä.

Methodia täydentävä stop-watch time-study moduli (aikatutkimus/kellotus). Kellotukseen voi nyt liittää kuvan.

Resource Balance ja SMED: Töiden väliset säännöt toimivat myös töiden ryhmittelyn jälkeen (valitse työt + hiiren oik. nappi). Ryhmä näkyy grafiikassa yhtenä blokkina. Voit tehdä ryhmän esim. modulaarisen tuotteen samaan moduliin liittyvistä töistä. Ryhmät auttavat linjan tasapainotuksessa (drag-drop ryhmä kerrallaan). SMED analyysissä ryhmän voi muodostaa esim. samaan aiheeseen liittyvistä töistä, mikä helpottaa kokonaisuuden hahmottamista.

Enterprise-lisenssin multi-language ominaisuuksia on parannettu. Vaikuttaa esim. töiden nimiin (työneriin) ja ohjetekstiin.

Execution Optimizerin simulointinäkymä näyttää työjonon tasapainotuksen ja pullonkaulat heat-map-grafiikassa nyt operaattorikohtaisesti. Tästä on hyötyä joustavilla kokoonpanolinjoilla, joiden työpisteissä tehdään ryhmätyötä. Execution Optimizerin käyttökohteena ovat linjat, joilla tehdään varioituvaa tuotantoa yhden kappaleen erinä (one-piece-flow ja mixed-model line).

Lisäksi on tullut joitakin bugikorjauksia.
Autan mielelläni kysymyksissä. Mukavaa syksyä kaikille!


Ystävällisin terveisin
Samuli Vuorinen

samuli.vuorinen(at)cimteam.fi
P. 0400 700263


...

 
   
Uutisarkisto