In English
Home
  
02.11.2015AviX 4.6.5 - Uusia työkaluja joustavien linjojen läpimenoon ja balansointiin, työohjeisiin, parannusten hakuun, riskien hallintaan ym. Lue lisää...
 
AviX 4.6.5 sisältää uusia ominaisuuksia monissa moduleissa.

EDELLEEN PARANNETTU PIKAHAKU-FILTTERI helpottaa kehittämistä, parannusten hakua ja esim. prosessien hyväksymisen / validoinnin hallintaa. Hakutuloksia voi visualisoida Resource Balance- ja SMED-grafiikkaikkunoissa.

UUSI EXECUTION OPTIMIZER moduli on työkalu joustavien mixed-model linjojen tasapainotukseen ja läpimenon kehittämiseen.


METHOD

- Pikahaku-filtterissä on uusia ominaisuuksia. Esim. prosessipuusta (työ-/vaihelista, työneräluettelo) voi hakea töitä prosessin hyväksymisstatuksen avulla (esim. ramp-up ja prosessin hyväksyminen/validointi)

- BOM-import tukee entistä paremmin tuoterakenteen, osien määrätiedon ja työvaihetiedon tuontia. Näitä voi hyödyntää mm. prosessin mallinnuksessa / vaiheistuksessa ja työohjeiden teossa

- Standard Excel Export -raportti sisältää aiempaa enemmän tietoja, esim. töiden aikatieto eritelty, arvoa lisäävä aika, hukka-aika, tarpeellinen aika, odotusaika ja toistuvuus (frequency).


RESOURCE BALANCE JA SMED -GRAFIIKKAIKKUNAT

- Grafiikkaikkunassa voi hakea pikahaku-filtterillä monipuolisesti ja uusi tag-visualisointi on lisätty. Tagit tarkoittavat hakutulosten visualisointia värein.

- Grafiikan zoomauksessa on uusia pikavalintoja (napit). Paneroinnissa paina CTRL pohjaan + hiiren oikea nappi -> voit vetää grafiikkakuvan haluamaasi suuntaan.


***********************************

EXECUTION OPTIMIZER ON UUSI MODULI

- Execution Optimizer jatkaa Resource Balancen ominaisuuksia siten, että tilaustiedot (sis. tuotekonfiguraatiot, variantit, varusteet, optiot jne.) voidaan importata AviXiin linjan tasapainotusanalyysiä varten.

- Execution Optimizer visualisoi tilausten, työjonon ja työasemien pullonkaulat "heat-map-grafiikalla". Näin päästään käsiksi työjonon suunnitteluun, pullonkaulojen tasapainotukseen, läpimenon ja linjan joustavuuden parantamiseen.

- Execution Optimizerista on suuri hyöty joustavilla linjoilla, esim. kokoonpanolinjoilla, joilla valmistetetaan peräkkäin erilaisia tuotteita ja tuotekonfiguraatioita erilaisilla varuste- ja optioyhdistelmillä.

- Ominaisuus on tärkeä, koska erilaiset asiakaskohtaiset varustelut ja optiot lisääntyvät ja tuotanto tehdään entistä enemmän asiakasohjautuvasti tilausten mukaan.

***********************************


FMEA - RISKIANALYYSI

- Uusi pikahaku-filtteri hakee FMEA-rivit riskitulon arvon mukaan (RPN).
- Uusi excel-raportti
- Parannettu scrollaus editorissa
- Huom. myös pikahaku-filtterin tuki prosessin hyväksyntä-statukselle (Method, Resource Balance, SMED)


Uuden version saa download-alueelta, kun lisenssi on voimassa.

Autan mielelläni kysymyksissä.

Ystävällisin terveisin
Samuli Vuorinen
samuli.vuorinen(at)cimteam.fi


...

 
   
Uutisarkisto