In English
Home
  
15.06.2015AviX 4.6.3 - Visuaalinen LEAN, SMED, jatkuva parantaminen, linjabalansointi, nopea oppiminen jne. Uusia ominaisuuksia. Lue lisää...
 
KEVÄÄN UUTISIA

AviX video-analyysiohjelmien käyttäjäkunta on laajentunut edelleen ja tulokset ovat erittäin hyviä. Kaiken lisäksi ensimmäiset tulokset saadaan usein ilman isoja investointeja. Tämä koskee sekä pieniä yrityksiä, että isoja, monitehdas- ja pörssifirma-casejä. AviX käyttäjiä on monenlaisissa yrityksissä eri aloilla.

Maailmalla AviX etenee joustavien tuotantolinjojen läpimenon kehittämisessä, LEANissä, menetelmien vakioinnissa ja uusissa työohjeratkaisuissa. Todella mielenkiintoisia uutisia tulee lähiaikoina.

Moni uusi käyttäjä on aloittanut Suomessa siten, että ensin faktat on analysoitu AviX video-analyysillä esiin ja sitten on löydetty monia kymmeniä prosentteja lisäkapasiteettia hukkia ja pullonkauloja poistamalla, tekemällä työ entistä fiksummin ja erilaisia työtä helpottavia ratkaisuja kehittämällä.

Alkukoulutus on tärkeä, koska ohjelman käyttömahdollisuuksia on todella monia. Käyttösuositus vaihtelee tarpeiden, tuotteiden, prosessien ja käyttäjän resurssien mukaan. Alkukoulutus pidetään yleensä asiakkaan ajankohtaisella case-kohteella.

Analyysien ja ideoinnin lisäksi AviXilla voi suunnitella parannetun menetelmän, parannusvaikutus nähdään selvästi ja uusi työohje saadaan automaattisesti. Myös vaihtoehtojen vertailu onnistuu.

AviX ohjelmien lisäksi järkevä käyttötyyli, yhdessä kehittäminen ja osallistuminen ovat tärkeässä roolissa ja näissäkin aiheissa on menty eteenpäin. "Onnittelut tästä!"

Globaali huono bisnes-tilanne ja kova kilpailu ovat olleet joidenkin asiakkaiden harmina. Tsemppiä ja sitkeyttä! Tästäkin noustaan kehittämällä!AviX VIDEO-ANALYYSIN KÄYTTÖKOHTEITA -> LEAN, SMED, JATKUVA PARANTAMINEN, LINJABALANSOINTI, TYÖOHJEET JNE.

AviX käyttäjät ovat analysoineet uusien ja vanhojen tuotteiden tuotantoa, manuaali-, kone- ja robottiprosesseja sekä edellisten yhdistelmiä, yksittäisiä työpisteitä, soluja, linjoja, tiimityötä jne.

Tärkeitä tarpeita ovat nopea oppiminen, LEAN, hukan poisto, vakiomenetelmien kehittäminen ja noudattaminen, standardiajat, jatkuva parantaminen -> menetelmät, työpisteet, työkalut,koneet, laitteet, 5S, osien sijainti, työturvallisuus, konehäiriön syiden selvitys, jne., menetelmien vertailu, työohjeet, joustavan tuotannon ja laajan tuotevalikoiman läpimeno, nopea asiakaspalvelu, koneiden vakioasetukset/tuotevaihdot/lajivaihdot SMED, riskianalyysit FMEA, ergonomia ja tuotteiden valmistusystävällisyys (mm. kokoonpanoystävällisyys eli Design for Assembly). Asiakkailla on todella monia tarpeita ja kohteita.AviX 4.6.3 UUSIA OMINAISUUKSIA

AviX SMEDiin on lisätty asiakkaiden toivoma "play operations" -toiminto, jolla voi ajaa automaattiajona kaikki työt ja filmit läpi. Tämä helpottaa analyysin läpikäyntiä, koulutusta ja esim. video-työohjeen sujuvaa tekoa. Valitse linja/kone/työasema/resurssi -> Hiiren oikealla napilla "play operations" esiin. Ominaisuus toimii myös Method ja Resource Balance moduleissa.

AviX Method vakiotyö-/standardiaikakirjasto tukee tuoterakenteen mukaisia prosessirakenteita aiempaa monipuolisemmin. Voit tehdä omien tuotteiden töille kirjaston ja entistä laajempia vakiotöiden yhdistelmiä/prosessirakenteita. Analysointi nopeutuu ja helpottuu.

Tiedot/Description kentän tekstit ja tekstitaustan voi värittää. Tämä parantaa visuaalisuutta video-analyysin käsittelyssä, ideoinnissa, perehdytyksessä jne. Toimii Method, Resource Balance ja SMED moduleissa.

Prosessin muutokset voi filtteröidä esiin Methodissa, Resource Balancessa ja SMEDissä (Enterprise lisenssi).

FMEA:ssa on monia pieniä parannuksia, mm. osallistujien käsittely, automaattinen linkitys yksinkertaisesta analyysistä kontrolliin ja päivitetty sarakejärjestys.


Autan mielelläni kysymyksissä

INSPIROIVAA, RENTOUTTAVAA JA LÄMMINTÄ KESÄÄ KAIKILLE!


Ystävällisin terveisin
Samuli Vuorinen

samuli.vuorinen(at)cimteam.fi
P.0400 700263
 
   
Uutisarkisto