In English
Home
  
07.04.2015AviX 4.6.2 - uutta työohjeisiin, aikatutkimuksiin, joustavan tuotannon läpimenoon, FMEA:han jne. Lue lisää...
 
AviX ohjelma helpottaa analysointia ja kehittämistä visualisoinnin ja automatisoinnin avulla.

Visualisoinnissa toimivat videot ja äänet, valokuvat, cad-kuvat ja animaatiot.

AviX ohjaa analysointia ja parannusten hakua. Käyttö etenee loogisesti ja se on helppo sovittaa monenlaisiin tarpeisiin.

Pikakäyttötyylit "Lean" ja "jatkuva parantaminen eli kaizen", ovat nopeita ja helppoja.

AviX automatisoi analysointia, raportointeja ja ohjeistuksia. Eri analyysit käyttävät samoja perustietoja, joten aikaa säästyy monessa kohdassa. Alkudataa ei tarvitse tutkia moneen kertaan ja muutospäivityksiä automatisoidaan. Esim. Lean, jatkuva parantaminen / kaizen, vakiomenetelmät, työohjeet, aikatutkimukset, standardiajat, ergonomia, linjan läpimeno ja tasapainotus, koneasetukset SMED, riskianalyysit FMEA ja valmistusystävällisyys DFX/DFA voivat käyttää samoja perustietoja.


UUSI AviX VERSIO 4.6.2

PARANNUKSIA

- Työohjeiden piirtotyökaluja parannettu (mm. Method ja SMED)

- Prosessin tekstejä kuten töitä ja vaiheita voi editoida suoraan prosessin rakennepuuhun (Method tree in-line edit)

- Töiden tuotevarianttikoodit voi asettaa samalla kerralla moneen työhön. Tämä nopeuttaa joustavan tuotantolinjan analysointia (esim. joustavan kokoonpanolinjan tasapainotus, eli linja jolla kootaan erilaisia tuotevariantteja, flexible multi-mix line)

- FMEA:ssa on uudet sarakkeet "ennalta ehkäiseviä- ja havaittavuustietoja varten" (preventive and detective controls) ja uusia pikahaku/sorttaus-ominaisuuksia


UUSIA OPTIOITA TARJOLLA

- Uusi analyysimoduli "kellotus" aikatutkimukseen (stopwatch time study). Teettekö aikatutkimuksia "perinteiseen tapaan kellottamalla", tähän kannattaa tutustua.

- Työohjeiden kieliversio-ominaisuus (oma sanasto sisään -> analyysien ja ohjetekstien kielen vaihto "lennossa", multilanguage support for work instructions)


Autan mielelläni kysymyksissä
Ystävällisin terveisin
Samuli Vuorinen

samuli.vuorinen(at)cimteam.fi
P.0400 700263
---
 
   
Uutisarkisto