In English
Home
  
08.12.2014AviX 4.6.1 - uutta työmenetelmien vakiointiin ja vakiotyökirjastoon, työohjeiden linkitettyihin dokumentteihin ja joustavan kokoonpanolinjan tuotevarianttien käsittelyyn. Lue lisää...
 
Videot toimivat analysoinnin lähtökohtana kuten aiemminkin. Cad-kuvia ym. voi käyttää esim. tuotekehityksessä ja menetelmien vertailussa.


ESIMERKKEJÄ UUSISTA OMINAISUUKSIA

- Vakiotyökirjaston käyttö, rakentaminen ja ylläpito on entistä visuaalisempi (multiple process view eli kirjaston voi avata useaan ikkunaan). Kirjastossa voi käyttää omia ja AviX vakiotöitä (standardiaikoja) ja sinne voi tehdä kansiot esim. tuoterakenteen pohjalta. Ominaisuudesta on hyötyä varsinkin paljon osia/töitä sisältävissä analyyseissä.

- Vakiotyöt voi tuoda importtina AviXiin, analyysin töitä voi siirtää kirjaston vakiotöiksi ja kirjastossa voi luoda uusia vakiotöitä. Käyttö on sujuvaa drag-drop-tyyppistä. Nämä ovat toimineet ennenkin.

- Tuotevarianttitiedot (varianttikoodi ja -ryhmä)voi tuoda importtina AviXiin. Tämä tarjoaa uusia mahdollisuuksia joustavan kokoonpanolinjan analysointiin, kun samalla linjalla kootaan erilaisia tuotteita. Myös muutosten hallinta on entistä visuaalisempi ja muuttuneet kohdat nähdään selvästi. Tavoitteena on linjan tasapainotus, hukan minimointi, sujuva läpimeno ja resurssien joustava ja järkevä käyttö.

- Joustavassa tuotannossa tarvitaan monitaitoisuutta ja AviX analyysien videot ja visuaalisuus auttavat tässä. Videot ja esim. muistiinpano- ja työohjeraportit nopeuttavat oppimista. Nämä toimivat hyvin myös aiemmissa versioissa.

- Linkitettyjen dokumenttien hallintaan on uusi työkalu, joka löytyy "työkalut valikosta". Tämä auttaa analyysin liitetiedostojen kuten videot, kuvat, pdf, excel jne. hallinnassa ja ylläpidossä. Tästä on apua varsinkin kun tuotteessa on paljon osia/töitä ja tarvitaan työohjeita.


TULOSSA LÄHIAIKOINA TYÖOHJEIDEN KIELIVERSIOT

- Työohjeiden kieliversio-ominaisuus (multi-language) mahdollistaa analyysin ja työohjeiden kielen vaihdon "lennossa". Oman sanaston saa sisään syöttämällä ja excel-taulukkona.


ONKO OMIA ERIKOISTARPEITA?

AviX ohjelmia käytetään monilla eri aloilla Suomessa ja maailmalla. Esim. ruotsalaiset ja saksalaiset yritykset tekevät hyvää jälkeä AviX video-analyysin avulla.

AviX sopii monenlaisiin tarpeisiin ja käyttötyylin voi valita itselle sopivaksi. Erikoistarpeisiin voidaan tarjota esim. räätälöityjä raporttimalleja ja toimintoja.


Annan mielelläni lisätietoja.

Ystävällisin terveisin
Samuli Vuorinen
samuli.vuorinen(at)cimteam.fi
P.0400 700263 
   
Uutisarkisto