In English
Home
  
02.10.2014Videoi tekeminen, analysoi ja kehitä -> LEAN, kaizen, standard work, läpimeno, työohjeet, SMED, FMEA, ergonomia, DFA jne. Lue lisää...
 
AVIX pc-ohjelma helpottaa videoiden ja visualisoinnin käyttöä monenlaisessa analysoinnissa, kehittämisessä, oppimisessa ja dokumentoinnissa.


VISUALISOINTI NOPEUTTAA PARANNUSTEN TOTEUTUSTA JA KÄYTÄNTÖÖN VIENTIÄ.

Videot, cad, valokuvat, animaatio jne. toimivat hyvin AVIXin analyysi- ja dokumentointityökalujen kanssa.


TULOKSET SAADAAN USEIN JÄRJESTÄMÄLLÄ TYÖ FIKSUSTI, ILMAN SUURIA INVESTOINTEJA

Arvoa lisäävä työ, hukat, odotus, aikatieto jne. nähdään selvästi videon kanssa vaiheittain ja koko prosessista tai sen halutusta osalta. Pikavilkaisullakin näkee, miten punainen raporttipiirakka on. Näin päästään käsiksi tärkeisiin parannustarpeisiin, nähdään oikean kohdan video. Ideat ja muistiinpanot voi lisätä heti oikeaan kohtaan.

Nykytilan pohjalta voi suoraan suunnitella uuden menettelyn ja ratkaisut. Esim. hukan poiston vaikutus nähdään tai läpimenon pullonkauloihin ja työpisteen parannuksiin päästään käsiksi. Samoin vaihtoehtojen vertailu toimii todella hyvin. Toteutuksen jälkeen voi kuvata muutokset ja analyysi päivittyy.


YHDESSÄ KEHITTÄMINEN JA OPPIMINEN

AVIX helpottaa osallistumista ja ryhmätyönä tehtävää kehittämistä. Tästä on hyviä esimerkkejä, uudenlaista tekemistä ja osallistumista ja parannusten toteutusta.

Prosessin ja/tai tuotteen kehitysvaiheessa saadaan nopeasti erilaisia check-listoja ja raportteja kuvilla ja videoilla suunnittelun tueksi. AVIX automatisoi näiden tekoa ja jakelu onnistuu paperi- ja digimuodossa monenlaisiin laitteisiin.


USEIN ON MONIA ANALYSOINTI- JA DOKUMENTOINTITARPEITA

AVIXin avulla videot, cad- ja muu visualisointi ja vaiheistus aukeaa eri analyysien tarpeisiin ja dokumentteihin, esim. LEAN, jatkuva parantaminen, työntutkimus standard work, ergonomia, työohjeet, FMEA, tuotteen kustannukset ja valmistusystävällisyys.

Analysointi ja kehittäminen nopeutuvat ja muutos päivittyy samalla kaikkia varten. Aikaa ja resursseja säästyy kun erillisiä dokumentteja ei tarvitse tarkistaa/päivittää yksitellen käsityönä.


NOPEA JA EDULLINEN

Nopea "KEEP IT SIMPLE" käyttötyyli on helppo ja paljon käytössä.

AVIX ohjelmat ovat käytössä monenlaisissa yrityksissä Suomessa ja globaalisti. Referenssejä on eri toimialoilla, isoissa ja pienissä yrityksissä, lopputuote- ja alihankintavalmistajilla. Mukana on monia kärkiyrityksiä. Käytön kohteena on manuaali-, kone- ja robottitöitä, yksi henkilö, ryhmätyö, solut ja linjat.


Annan mielelläni lisätietoja terveisin
Samuli Vuorinen
samuli.vuorinen(at)cimteam.fi
P.0400 700263 
   
Uutisarkisto