In English
Home
  
18.08.2014Hyviä tuloksia videoanalyysistä, kun parannuksia haetaan yhteistyönä. Lue lisää...
 
Monet asiakkaat ovat kertoneet erittäin myönteisistä tuloksista AviX video-analyysin käytöstä.

Esimerkkejä:
- uudenlaista osallistumista videoinnissa ja parannusten haussa
- uusia kuvaustapoja
- hyvin sujuvia työpalavereita
- rakentavaa yhteistyötä
- opiskelijaresurssejakin hyvänä apuna käytössä
- kohteena on ollut monenlaisia työmenetelmiä, mm. kokoonpanotyö, työpistejärjestelyt, työohjeet, materiaalinkäsittely, linjan läpimeno, linjan tasapainotushukan minimointi, koneasetukset SMED, yhden henkilön ja ryhmän tekemät työmenetelmät, parannusten haku, hukan poistot ja vakiomenetelmät. Näihin on löydetty ja tehty hyviä parannuksia.

Esim. kun paras ja vakioitava tekotapa ja esim. työpisteratkaisut suunnitellaan, niin hyvä visualisointi ja systemaattinen käsittely ovat arvossaan. Kohteessa voi olla niin paljon havainnoitavaa, että muunlainen käsittely on vaikeaa tai hidasta. Tärkeät kohdat avautuvat AviX videoanalyysin avulla havainnollisesti yhteiseen tarkasteluun ja niihin on helppo palata. Faktat ja visualisointi nähdään hyvin yhdessä.

Käytännön toimiin päästään tyypillisesti todella nopeasti.

AviX on helppo ja nopea käyttää. Alussa voi olla testaus tai pilotointi, jonka avulla sopiva käyttötapa on helppo suunnitella. Cimteam Oy opastaa starteissa ja käytössä.

Uusia AviX aloituksia on ollut tänä vuonna eri aloilla, sekä pörssi- että perheyrityksissä, lopputuotevalmistajilla ja alihankkijoilla.

Case-kertomuksia on tulossa ja allekirjoittaneeseen voi ottaa yhteyttä.


Ystävällisin terveisin
Samuli Vuorinen
P.0400 700263
samuli.vuorinen (at) cimteam.fi

 
   
Uutisarkisto