In English
Home
  
28.04.2014AviX 4.5.1 ja 4.5.2 - Työohjeet vieläkin nopeammin ja nopeutta laajoihin analyyseihin. Lue lisää...
 
AviX 4.5.2 julkaistiin toukokuussa pian 4.5.1 jälkeen ja se sisältää parannukset ja bugikorjauksia mm.

- SMED tulosten laskentaan (mm. sisäinen asetusaika, jonka ajan kone seisoo)

- Töiden välisiin riippuvuussääntöihin


AviX 4.5.1 uutta mm.

- Visuaalinen työohje tai esim. työpalaverin raportti saadaan entistä nopeammin. Perustiedot saadaan automaattisesti analyysitiedoista. Analyysin sisällä voi kopioida kuvan analyysiriviltä toiselle. Valitse työ ja kopioi kuva lisätiedot välilehdeltä, sitten valitse työ johon kuva liitetään. Kuvien liittäminen leikepöydältä toimii entiseen tapaan. Voit myös linkittää asiakirjoja, dokumentteja ja kuvia analyysiin.

- Laajojen monia satoja tai yli 1000 riviä sisältävien analyysien teko, päivitys ja raportit toimivat nopeammin. Esim. kun Resource Balance modulissa vertaillaan eri tuotteiden ja varianttien läpimenoa ja suunnitellaan linjan tasapainotusta ja resurssointia. Myös varianttikoodien käsittelyyn on tullut uusia ominaisuuksia.

- Vihje: Jos tarvitset tehoa AviX media playeriin, niin kokeile AviX asetuksista mediaplayer asetus "hardware accelerated (OpenGL)".

- Voit lisätä muistiinpanoja, esim. ideat, analyysin haluttuihin kohtiin entiseen tapaan. Muistiinpanojen yhteenvetosivu näkyy entistä paremmin ja listasta pääsee suoraan idean tietoihin ja oikeaan filmin kohtaan.


Lisätietoja
samuli.vuorinen(at)cimteam.fi
P.0400 700263
 
   
Uutisarkisto