In English
Home
  
24.04.2013Uusi AviX versio 4.4.6 - Visualisointi helpottaa tuotannon ja tuotteiden analysointia ja varmistaa tuloksia. Lue lisää...
 
AVIX IDEA JA ETUJA

AviX ohjelman idea on helpottaa ja systematisoida video-analyysin käyttöä.

Uudet tuotteet ja linjat voi analysoida hyvin myös cad-grafiikan avulla (digitaalinen tuoteprosessi). Ajanmäärityksessä voi käyttää standardiaikoja, arvioaikoja, filmin aikoja jne. Erilaisten standardiaikajärjestelmien käyttämiseen on hyvin joustavat mahdollisuudet.

Analyysit nopeuttavat oppimista ja parantavat joustavaa toimintaa, asiakaspalvelua, laatua, kilpailukykyistä tuotehinnoittelua, tuotannon ohjausta ja toimitusvarmuutta.


V.4.4.5 UUSIA OMINAISUUKSIA

- Parannettu analyysin pikahaku tehostaa tuotannon Lean-kehitystä ja tuotteen valmistusystävällisyyden kehittämistä. Esim. missä 20/80 säästöpotentiaali, missä hukkaa, miten työn voi tehdä helpommin, miten tuotetta voi parantaa, mitä voisi vakioida, missä riskejä jne.

- Parannuksia työohjeisiin, esim. SMED työohjeet koneasetuksia ja tuotevaihtoja varten, työohjeet linjan koko tiimille. Työohje-checklistan perustiedot saadaan automaattisesti. Myös asiakaskohtaiset mallit mahdollisia.

- Manuaali-, kone- ja robottitöiden video-analyysit ja benchmarkkaukset OK. Faktat selville. Suunnittele, vertaile, valitse ja vakioi paras menetelmä.

- Uusien tuotteiden ja tuotantolinjojen analysointi tuotekehityksen cad-vaiheessa. Esim. valmistusystävällisyys, tuotantomenetelmien ja linjan suunnittelu, hukan minimointi, linjan joustavuus ja tasapainotus, resurssitarpeet, OEE, työohjeet ja riskianalyysit.

- Työturvallisuuden ja ergonomian analysointi. Ennaltaehkäise kipua, särkyä ja vaivoja. Huom. poissaolon kustannus on 200-500 euroa/päivä.


NOPEA TAKAISINMAKSUAIKA

AviX takaisinmaksuaika on useimmiten vain 3-6 kuukautta.

AviX helpottaa kehittämistä joka vaiheessa analysoinnista käytännön toteutukseen ja tulosten varmistukseen asti.


Lisätietoja:
samuli.vuorinen(at)cimteam.fi
P.0400 700263


 
   
Uutisarkisto