In English
Home
  
22.02.2011Suuntana maailman paras tuottavuus ja ammattitaito
 
Tähän kannattaa tutustua - ja erityisesti jos yrityksenne ja tuotteenne ovat mukana kansainvälisessä kilpailussa suoraan tai välillisesti.

AviX helpottaa työmenetelmien kehittämistä ja kouluttamista VIDEO-ANALYYSIN ja VISUALISOINNIN avulla.

Käyttö on helppo sopeuttaa omiin tarpeisiin ja voit edetä vaiheittain huipputasolle.

AviX käyttö lisääntyy Suomessa ja uusia yrityksiä on jälleen aloittanut käytön.

Tulokset ovat hyviä.

Esim. työntekijöiden osallistuminen ryhmätyönä tehtävään jatkuvaan parantamiseen helpottuu visualisoinnin avulla. Monenlaisia parannusmahdollisuuksia on löydetty ja niihin on osattu tarttua, kun on saatu tekijöiden näkemykset mukaan. AviX auttaa keskustelua ja kyseenalaistamaan nykytilanteen.

Aluksi pieniltä tuntuvat parannukset ovat osoittautuneet tärkeiksi. Niillä on helpotettu työn tekemistä, poistettu ongelmia, parannettu osaamista ja saatu jopa yllättävän isoja vuosisäästöjä aikaan. Kun näitä parannuksia tehdään monessa kohdassa, niin niillä on merkittävä vaikutus yrityksen ja sen työntekijöiden hyvinvointiin.

AviX tukee systemaattista kehitystyötä. Tarvittavat perustiedot saadaan selvästi esiin ja vaihtoehtoisia ratkaisuja, esim. menetelmiä, työpisteitä, investointeja tai tuotekonstruktioita, voidaan verrata keskenään.

Tuotteen valmistusystävällisyys tai esim. uusi työpisteratkaisu voidaan analysoida jo kehitysvaiheessa CAD-grafiikan tai vaikka luonnoksen avulla. Tätä voi täydentää video-analyysillä tarpeen mukaan.

Jos olet kiinnostunut CASE-esimerkeistä tai muista tietoja, niin ota yhteyttä!

Ystävällisin terveisin Samuli Vuorinen
samuli.vuorinen(at)cimteam.fi ja puh. 0400 700263
 
   
Uutisarkisto