In English
Home
  
31.10.2005Cimteam-uutisia 2005
 

Asiakasyhteistyö on kehittynyt tänä vuonna edelleen myönteisesti. Merkittäviä tilauksia on tullut sekä isoilta kansainvälisiltä kärkiyrityksiltä että useilta pk- ja perheyrityksiltä.

Toteutetuissa kehitysprojekteissa on saatu hyviä tuloksia aikaan:

Esim.1. Yritys A on kasvanut ripeästi ja parantanut samaan aikaan merkittävästi kannattavuutta.

Esim.2. Yritys B:lle on löydetty uusia tuotteita ja asiakaskohderyhmiä. Tässä projektissa on toteutettu valittuja markkinatutkimuksia ja asiakasneuvotteluja.

Esim.3. Yritys C on jatkanut kasvua strategisten tavoitteiden mukaan ja samalla tuottavuutta on parannettu teknisten ratkaisujen, koulutuksen ja motivointijärjestelmän avulla.

Esim.4. Yritys D on kehittänyt teknisesti erikoisia tuoteparannuksia, asiakaspalvelua ja toiminnan tehokkuutta. Myynti on kasvanut ja kannattavuus on parantunut erittäin paljon. Kehitystyö jatkuu edelleen.

Esim.5. Yritys E oli ollut sukupolvenvaihtotilanteessa ja hitaan kehityksen vaiheessa jo pitkään. Yrityksen ja Cimteamin yhteistyöllä omistajavaihdos ja muu organisaatiokehitys saatiin liikkeelle. Nyt ne on toteutettu ja tänä vuonna kasvu ja taloudelliset tunnusluvut ovat kehittyneet erittäin myönteisesti.

Esim.6. Useat asiakasyritykset ovat Cimteamin koulutusta hyödyntämällä kehittäneet erikoistuotteita ja toimintaa siten, että ne pystyvät tarjoamaan asiakkailleen uusia ja kilpailukykyisiä palveluja. Projektit ovat sisältäneet käytännönläheistä tuotekehitystä, markkinoinnin ja asiakasyhteistyön kehitystä, toimintaprosessien tehostusta ja tuotantoinvestointeja.

Lisätietoja liiketoiminnan, tuottavuuden ja laadun kehittämisestä antaa Samuli Vuorinen, puh. 0400 700263 
   
Uutisarkisto