In English
Home
  
05.11.2010AviX tuloksia ja asiakaspalautetta - Usein saatu +20% ...+30% tuottavuusparannus
 
AviX pc-ohjelma NOPEUTTAA KEHITTÄMISTÄ JA OPPIMISTA video-analyysin ja havainnollistamisen avulla. Havainnollistaminen tarkoittaa videon, valo- ja cad-kuvien sekä esim. cad-animaation käyttöä AviX analyysi- ja kehitystyökalujen apuna.

AviX sopii hyvin työmenetelmien, työpisteiden, layoutin, linjan pullonkaulojen, asetusaikojen (SMED), tuotekonstruktion, riskianalyysien FMEA, ergonomian ja turvallisuuden, työnopastuksen, työohjeiden ja koulutuksen kehittämiseen ja käyttöön.

Visualisointi tukee hyvin ryhmätyönä tehtävää kehittämistä. Asiat ymmärretään helpommin samalla tavalla, niitä voidaan kommentoida ja ideoida parannuksia.

REFERENSSIT, ASIAKASPALAUTE JA TULOKSET

AviX käyttö lisääntyy eri alojen yrityksissä ja mukana on useita Suomessa toimivia kärkiyrityksiä, isoja ja pieniä, lopputuotevalmistajia ja alihankkijoita.

Asiakkaat ovat kertoneet hyvistä tuottavuustuloksista, usein parannus on +20%...+30% välillä ja jopa yli 50% parannuksia on toteutettu. Tulokset on saatu aikaan järkeä käyttäen ja yhteistyönä, ei "selkänahasta". Hyvää on myös se, että löydetyt parannukset voi usein toteuttaa ilman isoja investointeja.

Lisätiedot: Samuli Vuorinen, p.0400 700 263
 
   
Uutisarkisto